Wat kun je allemaal vinden in het Heerhugowaards dagblad

Heerhugowaards dagblad

Wanneer je in Heerhugowaard of in de buurt van Heerhugowaard woont ben je vast ook op de hoogte dat er een Heerhugowaards dagblad is, maar wat kun je hier eigenlijk in vinden? Je kunt natuurlijk meerdere dingen vinden in het dagblad, maar ze hebben ook een website waar je alles en misschien nog wel meer kunt vinden. Zo staat hier ook het lokale nieuws op. Dit is natuurlijk logisch. Verder staat er nog veel meer op. Zo heb je op de website van het dagblad ook  een bedrijvengids. Zo kun je snel en eenvoudig zien welke bedrijven er allemaal in de buurt zitten. Ook kun je meteen reviews over deze bedrijven lezen en precies bekijken waar ze zitten. Dit is natuurlijk ideaal want dan kun je er ook makkelijk komen wanneer je er naartoe gaat.

Heerhugowaards dagblad

Vacatures

Buiten dat er een bedrijvengids op de website van het Heerhugowaards dagblad te vinden is, zijn hier ook vacatures te vinden. Bedrijven kunnen hier dus vacatures aanbieden zodat mensen uit het dorp of in de buurt kunnen solliciteren op de baan. Dit is namelijk makkelijk want dan zit het werk dicht bij huis. Dan hoeven de werknemers niet alleen minder te reizen maar kunnen ze de auto ook thuis laten staan zodat ze ook minder CO2  uitstoot creëren. Dit is natuurlijk beter voor het milieu. Zo dragen we allemaal ons steentje bij.

Wat staat er nog meer op de website?

Wat je hier verder allemaal nog meer kan vinden zijn bijvoorbeeld leuke dingen die er in de nabije toekomst zullen plaatsvinden zoals een evenement of een concert. Ook hebben ze een speciale kop gemaakt voor alle sport gerelateerde artikelen want niet iedereen is natuurlijk geïnteresseerd in sport. Als laatste kun je ook nog alle alarmmeldingen lezen die er in en rond het dorp zijn geweest van bijvoorbeeld de politie, brandweer of ambulance.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *