Last van slapeloosheid? Deze edelstenen kunnen helpen!

In de loop der jaren hebben edelstenen een mooi plekje in onze maatschappij gekregen. De waarde van een edelsteen wordt dan ook steeds beter ingeschat. Een edelsteen kan een rol van betekenis spelen in de vermindering van bepaalde klachten. Slapeloosheid is een voorbeeld van zo’n specifieke klacht. Steeds meer mensen ervaren namelijk vormen van slapeloosheid. Bijna 25% van de Nederlanders heeft last van slaaptekort en deze cijfers nemen jaarlijks nog altijd toe. Bij een gebrek of een tekort aan slaap wordt het immuunsysteem verslechterd en ben je dus eerder vatbaar voor verschillende virussen. Een edelsteen kan helpen in de strijd tegen slapeloosheid of slaaptekort. In dit artikel lees je alles over de verschillende edelstenen en de werking. 

Deze edelstenen gaan slapeloosheid tegen

Allereerst misschien wel de bekendste edelsteen onder ons. De amethist. Deze edelsteen staat al honderden jaren bekend als een steen met een genezende werking. De amethist brengt dan ook een bepaalde rust met zich mee. Niet alleen wordt deze paarse steen gebruikt tegen slapeloosheid, maar ook hoofdpijn en heimwee kunnen worden bestreden met de amethist. De steen der liefde, beter bekend als de rozenkwarts is een ander goed voorbeeld. Deze steen zorgt voor een natuurlijke vorm van ontspanning, rust en vermindert daarbij angst. Daarnaast kan de rozenkwarts ook werken om het zelfvertrouwen op te krikken. 

Zo behoud je de werking van een edelsteen

Een edelsteen beschikt over een energetische kracht om de klachten tegen te gaan. De kracht verschilt per edelsteen, maar naar verloop van tijd wordt de kracht ook minder. Om deze energetische kracht te behouden, is het van belang om de steen eens in de zoveel tijd te reinigen. De reinigingsmethode kan per steen verschillen. Een makkelijke manier om de edelsteen te reinigen is met stromend water. Plaats de steen daarvoor ongeveer 5 minuten in een beekje of onder de stromende kraan. Belangrijk daarbij om tussentijds te controleren of de steen niet wordt beschadigd. Een andere optie is om de steen onder de aardegrond te plaatsen. Dit duurt ongeveer 24 uur. Vervolgens kun je de steen lichtjes schoonmaken met wat water of een vochtige doek. Controleer de doffe plekken van de edelsteen. Om de maximale energetische kracht te garanderen moet de steen volledig schoon zijn. 

Vind hier de perfecte steen 

Ruben Robijn heeft een uitgebreid aanbod met meer dan 250 verschillende edelstenen en mineralen. Alle stenen zijn uiteraard van de hoogste kwaliteit en ruim op voorraad. Op de website van Ruben Robijn kun je per steen de exacte werking vinden. Daarnaast hanteert Ruben Robijn een ‘niet goed, geld terug’ garantie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.