Jouw voeding heeft invloed op jouw haar

Shampoo Shea Moisture kopen

Zoals bekend is het belangrijk om gezond te eten en hier een balans in te vinden met lekker eten en gezond eten. Niet alleen voor het lichaam maar ook voor het haar en nagels is het belangrijk genoeg vitamines binnen te krijgen. Hierdoor zal jouw haar mooi blijven glanzen en sterk zijn. Zo kun je bijvoorbeeld Shampoo Shea Moisture kopen voor een voedende shampoo maar ook jouw eten zorgt ervoor dat het haar een goede balans van vitamines en mineralen heeft. Daarom hier wat weetjes over de relatie tussen voeding en haar. 

Houd het haar sterk

Er zijn bepaalde soort voedingen die het haar extra sterk houden en voorzien van vitamines. Zo zit er bijvoorbeeld in zalm veel omega-3-vetzuren die vitamine B en ijzer bevatten. Groene groentes zijn daarbij goed voor de vitamine A en C in het haar en zal een natuurlijke conditioner zijn voor het haar.

Proteïnen maken het haar sterk en bestendig tegen beschadigingen. Voedingswaren die goed zijn voor het ondersteunen van proteïne zijn bonen, noten en eieren. Maar ook magere zuivelproducten en gevogelte bevatten veel proteïnen die het haar versterken en beschermen. 

Shampoo Shea Moisture kopen

Behoud van een mooie glans

Naast dat het haar sterk en beschermd moet zijn om gezond te zijn is het hebben van glanzend haar ook wel erg fijn. Deze glans heeft het haar te danken aan de eiwitten die het haar en de haarzakjes bevatten. Als je dus dof haar hebt kun je dus bijvoorbeeld voldoende noten eten en hierdoor eiwitten binnen krijgen. Hierdoor hebben de haarzakjes genoeg eiwitten om mooi glanzend haar te behouden. Niet alleen noten maar ook vlees en gevogelte bevatten eiwitten die het haar glanzend maken. Daarom kun je dus met redelijk makkelijke ingrediënten een gezonde maaltijd maken die dus ook nog eens goed is voor de gezondheid en de glans van het haar. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.