Haartrends voor 2022 voor jouw kappersbezoek

De eerste maand van 2022 zit er alweer bijna voor de helft op. Het begin van een nieuw jaar betekent; nieuwe haartrends! Aangezien de afgelopen twee jaar, niet alleen wat kapsels betreft, zwaar waren hebben we allemaal heel veel zin in dit nieuwe jaar. We kunnen niet veel aan de situatie veranderen, maar wel aan onze kapsels want de kapsalons mogen weer open! Woon je in het noorden? Dan hebben wij alvast deze tip voor je: kapper Leeuwarden. Maar wat te doen met je haar? Wat zijn de laatste haartrends voor dit jaar? Met deze trends ga jij er in 2022 weer prachtig bij lopen! 

Losse krullen

De gestylde, nette krullen die de afgelopen jaren heel hip zijn geweest zijn niet meer van 2022. Je gaat in 2022 veel losse krullen zien, a la jaren ‘80. We hebben het dan niet over permanentjes maar wat meer natuurlijke krullen, ze zijn wat pluiziger en dus niet zoals de gladde krul die je van een krultang krijgt. Daarbij zijn krullende pony’s ook helemaal hot.

Grove highlights

Eerder moesten highlights verborgen worden in het haar en absoluut niet zichtbaar zijn. Dat wordt dit jaar anders, de highlights mogen opvallender. Niet zo heftig dat het lijkt alsof je een zebrapad op je hoofd hebt, maar ze hoeven niet meer zo onzichtbaar te zijn als eerst, we mogen ze weer zien. Als je dan highlights neemt, is het vooral leuk om bij de plukken aan de voorkant, rondom je gezicht, mooie lichte plukken te laten verven. Dit framed je gezicht mooi en geeft een wat frissere look.

Pony

Pony’s zijn ook terug te zien bij de haartrends van 2022. Daarmee bedoelen we dus wel een echte pony en niet een paar losse plukjes. Een volle pony die duidelijk overloopt in de langere stukken van je haar. De pony mag ook wat verder lopen naar de zijkant van je wenkbrauwen in plaats van het midden van je oog. Een pony is een echt statement kapsel en zal jou doen opvallen in de massa!

Helemaal enthousiast geworden? Kijk even op www.imagekapper.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.