Eerst informeren dan besluiten

Solana kopen (SOL)

Wanneer je hebt besloten om bijvoorbeeld te beleggen in cryptovaluta, is het zeer verstandig om eerst te lezen en je te verdiepen wat nu eigenlijk de Bitcoin is en welke risico’s ermee gepaard zijn om daarin te investeren. Met Solana kopen (SOL), investeer je in het crypto netwerk van Solana. Het netwerk is zeer solide, en het is in staat om 710.000 transacties per seconde te verwerken. Als je de techniek bekijkt van het netwerk, is het in staat om echte veranderingen door te voeren in het geldstelsel. Steeds vaker wordt er een project gebouwd op Solana.

Hoe zit het systeem in elkaar?

Met Solana kopen (SOL) ben je er zeker van dat je een van de 500 miljoen geslagen cryptomunten koopt, ⅛ deel van de munten is bestemd voor de oprichters. 1,6% is verkocht tijdens een veiling, ruim 35% in investeerders die een durfkapitaal in het project durfden te steken. 38% is voor de gemeenschap en wat er overblijft namelijk 12,5% is voor de Solana Foundation in Zwitserland. Ontwikkelingsprojecten en andere donaties worden hiervan gebruikt voor de ontwikkeling van Solana.

Solana kopen (SOL)

Actief verhandelen van Solana

Met Solana kopen (SOL) kun je actief of passief handelen op de markt, de grootste volumes om hebben Binance momenteel om mee te handelen. Echter is de verwachting dat de cryptomunt op de meeste grote exchanges verhandeld kan gaan worden. SOL termijncontracten zullen ook worden aangeboden, met een mooie hefboom werken is ook mogelijk op Binance.Ook in Nederland zijn al verschillende makelaars die SOL aanbieden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *