PRIVACY BELEID

Fringed zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen, wij gebruiken je gegevens uitsluitend om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen.. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te respecteren. Je persoonlijke gegevens zijn veilig bij ons. Wij waarderen het vertrouwen dat jij in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met je gegevens omgaan. Je gegevens zullen te allen tijde worden beschermd en vertrouwelijk worden behandeld conform wetgeving.

 

BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS

Wanneer je iets bij ons bestelt willen wij niet dat iemand er met jouw persoonsgegevens vandoor gaat. Daarom doen we er alles aan om jouw privé-gegevens ook echt privé te houden.

Fringed slaat je persoonlijke gegevens op in een beveiligde database en wij geven je informatie niet door aan derden voor commerciële doeleinden. 

 

NIEUWSBRIEVEN EN EMAILS

Voor nieuwsbrief inschrijvingen geldt dat wij uw emailadres alleen zullen gebruiken voor het sturen van (periodiek) waardevolle informatie en/ of speciale acties. Wij zullen uw emailadres nooit doorverkopen of gebruiken voor spamming.

Indien je nog vragen hebt over het Privacybeleid van Fringed, mail dan naar info@fringed.nl.

Product toegevoegd aan wenslijstje
Product toegevoegd om te vergelijken

Fringed maakt gebruik van cookies.