Over Fringed!

Hoi, leuk dat je dit leest! Wij zijn een beachware webshop die allerlei 'beach' producten verkoopt zoals bikini's, pareo's, omslagdoeken etc! Zoals je wellicht ziet zijn we net even anders dan de gemiddelde fashion shop, net even andere producten maar altijd fashionable! Met ons team willen we maar 1 ding en dat is dat jij helemaal blij en tevreden rondloopt in onze producten. Daarom geven we de volgende garanties:

Fringed-logo%201000x1000.png

1. Producten zijn van topkwaliteit
2. Niet-goed-geld-terug
3. SUPER klantenservice
4. GRATIS verzending
5. GRATIS ruilen

 

Bedrijfsgegevens

Fringed is onderdeel van Veldschen

Kvk nummer: 27332863

Vestigingsadres (en tevens retouradres)

Eikenlaan 102

3319SG

Dordrecht

  

Ons team

 

Mary

Mary is Fringed wonderwoman! Ze regelt alles van het uitzoeken van de nieuwe Fringed collectie, de klantenservice, de verzending, afhandeling, noem het maar op! Heb je een vraag? Dan zit Mary aan de andere kant van de lijn. Wij kennen niemand die zoveel inzet en klantgerichtheid heeft als Mary! Dus heb je een vraag of feedback, dan zal Mary er alles aan doen om jou happy te krijgen.

 

Patrick

Patrick is de technische man en regelt alles letterlijk en figuurlijk achter de schermen! Is er een probleem met de webshop, met jouw betaling of andere gekke IT dingen? No worries, The Patman lost het op!

 

Stagiair

Ieder seizoen hebben we een gedreven stagiair die Fringed helpt naar het next level te komen! Onze stagiairs draaien met alles mee en zijn alleskunners! Ze helpen bij het uitzoeken van nieuwe producten, leggen contact met fashion bloggers, schrijven artikelen voor ons fashion blog en helpen mee in de dagelijkse gang van zaken! Mocht je zelf interesse hebben in een stageplaats bij ons groeiende bedrijf, stuur dan een mail naar info@fringed.nl!

Product toegevoegd aan wenslijstje
Product toegevoegd om te vergelijken

Fringed maakt gebruik van cookies.