ByeBra Zijden Cup D - F

€ 19,95
Inclusief belasting

De laatste keer dat dit product werd toegevoegd aan een winkelwagen: 18-09-2018

Iedere vrouw komt weleens in een situatie dat het niet handig of fijn is een klassieke BH te moeten dragen. Waar een gewone beha tekent of striemt en simpelweg zichtbaar is, is de Bye Bra voor vrouwen een uitkomst. De borsten worden ondersteund én gelift en hij is perfect te combineren met allerlei jurkjes. De Bya Bra is vooral geschikt voor jurkjes met een open rug of geen/dunne schouderbandjes (geen beha-bandje te zien!) en jurkjes met een diep decolleté. Dankzij de Bye Bra heeft u veel meer keuzevrijheid in vergelijking met een gewone beha.

 

Kwaliteit en materiaal

De ByeBra betstaat uit flexibel, zelfplakkend folie van het zeer hoge en huidvriendelijke 3M kwaliteit. Deze kwaliteit wordt ook gebruikt in ziekenhuizen. De Bye Bra is makkelijk aan te brengen en blijft lang zitten, ook als u van plan bent veel te bewegen (bijvoorbeeld dansen).

De ByeBra wordt verkocht in 2 variaties, zijden en siliconen plakkers. Zie de titel om welke variant dit gaat.

 

Inhoud

Dit pakket bevat 3 paar ByeBra's voor cup D - F. 

 

Voor alle soorten borsten?

Het is geen probleem als u ongelijke borsten heeft, iedere borst kan apart gelift en dus gecorrigeerd worden. Daarnaast is de Bye Bra ook geschikt voor grotere cupmaten.

 

Instructies

Het aanbrengen van de Bye Bra is heel eenvoudig. Zo zorgt u er in 5 stappen voor dat uw borsten onzichtbaar worden gelift van bovenaf:

  1. Als eerste zorgt u ervoor dat de huid schoon gewassen is.
  2. Vervolgens plakt u het onderste gedeelte van de sticker op de bovenkant van de borst, zo dicht mogelijk bij de tepel, voor het beste resultaat.
  3. U verwijdert het folie van de bovenzijde en trekt het bovenste gedeelte van de sticker omhoog, om de borst te liften.
  4. Wrijf stevig over de bovenste helft van de sticker om hem vast te drukken.
  5. Bekijk in de spiegel het resultaat. Mocht u toch een hoogteverschil zien, dan kunt u simpelweg de plakfolie losmaken en opnieuw bevestigen. De Bye Bra is namelijk meerdere keren te gebruiken.

BYEBRAZIJDENCUPDF
Product toegevoegd aan wenslijstje
Product toegevoegd om te vergelijken

Fringed maakt gebruik van cookies.