Zoals je bij Levering kunt lezen is de heenzending altijd gratis. Bij ruilen en retourneren gelden iets andere voorwaarden, hier vindt je alle informatie daarover.

 

Ruilen en retourneren niet mogelijk voor SALE items

Bij Fringed mag je een product altijd ruilen of retourneren, tenzij het een SALE item is, die dus in de SALE categorie staat. De kortingen in deze categorie zijn zo hoog dat ruilen of retourneren niet mogelijk is. Voor de andere producten op Fringed geldt dat je zonder problemen kunt ruilen of retourneren, lees hieronder alle details!

 

Ruilen

Ruilen bij Fringed is geen probleem, om welke reden dan ook! Als je besluit te retourneren, stuur dan eerst een mailtje naar info@fringed.nl. Geef hierbij je bestelnummer en wat je voor wat wilt ruilen en de reden van ruilen. Wij sturen het te ruilen product gratis naar je toe en vergoeden eenmalig de kosten van jouw retourzending via briefpost (maximaal 3,12 euro). In principe passen alle producten in een verzendzak, dus gebruik degene die je hebt ontvangen van ons als je wilt ruilen. Mocht je toch een pakket moeten sturen, dan vergoeden wij dus maximaal 3,12 euro.

Het ruil- en retouradres vindt je onderaan deze pagina.

 

Retourneren

De kosten voor retourneren zijn voor eigen rekening. Wij adviseren altijd de verzendzak te gebruiken waarin je je bestelling hebt ontvangen. Verstuur je retour als briefpost en niet als pakket, tenzij het niet anders kan. 

 

Ruil- en retouradres

Fringed, Return Goods

Postbus 85263

3508 AG Utrecht

Nederland 

 

Vermeld bij een ruiling en retour altijd je bestelnummer, extra informatie over wat je wilt ruilen of retourneren en de reden van ruiling, of retour. Alvast bedankt!

 

E-mail: info@fringed.nl

Product toegevoegd aan wenslijstje
Product toegevoegd om te vergelijken

Fringed maakt gebruik van cookies.