Zending en leveringsvoorwaarden

 

Gratis verzending!

Wij hanteren gratis verzending naar Nederland, België en Duitsland via PostNL. Let op, voor overige landen geldt een extra toeslag, de hoogte hiervan is afhankelijk van het betreffende bezorgland.

 

Verzending in Nederland, België en Duitsland

Bestelt u voor 16:00 dan verzenden wij uw bestelling nog dezelfde dag. U heeft uw bestelling dan de volgende werkdag in huis. PostNL bezorgd ook op zaterdag. Let op. Bestellingen geplaatst op zaterdag, zondag en maandag worden dinsdag bezorgd. 

 

Briefpost

Past uw bestelling in een verzendzak, dan versturen wij deze per briefpost. De verzendzak is gemaakt van sterk en waterdicht plastic. Bij briefpost ontvangt u geen Track & Trace. Normaal gesproken heeft u uw bestelling de volgende dag in huis, het komt echter in een zeer klein aantal gevallen weleens voor dat de post vertraging oploopt of zoek raakt. Houdt u er rekening mee dat dit kan gebeuren. Hier hebben wij helaas geen invloed op.

Let op. Bestellingen geplaatst op zaterdag, zondag en maandag worden dinsdag bezorgd. 

 

Pakketpost

Kan uw bestelling niet mee als briefpost, dan zullen we deze als pakketje verzenden, inclusief track & trace code. Deze code ontvangt u via een aparte mail in uw inbox. In deze mail staan instructies hoe u kunt checken waar uw pakket zich bevindt en wanneer u deze kunt verwachten. U kunt de voortgang van uw bezorging volgen via https://mijnpakket.postnl.nl/

Als u niet thuis bent, zal PostNL het pakket de eerstvolgende dag (behalve zondag) nog een keer proberen af te leveren. Als u dan ook niet thuis bent, levert de koerier het pakket af bij een PostNL servicepunt bij u in de buurt. U kunt het pakket daar vanaf de volgende werkdag tot 3 weken later afhalen. U kunt dan zelf een geschikt moment kiezen om het pakket af te halen. Let op, neem altijd een legitimatie mee als u een pakket gaat afhalen.

Vindt uw dichtsbijzijnde afhaalpunt (Nederland):

PostNl afhaalpunten

Vindt uw dichtsbijzijnde afhaalpunt (België):

PostNl afhaalpunten Belgie (Kariboo punten)

Op het moment dat wij uw pakket hebben overgedragen aan PostNL hebben wij geen invloed meer op het bezorgproces. Helaas kan het dus voorkomen dat briefpost of pakketje niet op tijd bezorgd wordt. Dat geldt voor elke bezorgdienst.

Let op. Bestellingen geplaatst op zaterdag, zondag en maandag worden dinsdag bezorgd. 

 

Alle producten uit eigen voorraad

Alle producten die wij verkopen leveren we uit eigen voorraad! Dit betekent dat we in principe altijd zonder vertraging kunnen leveren. Hoewel we heel secuur zijn met onze voorraad, kan het desondanks zeer sporadisch voorkomen dat een product wel op voorraad staat maar toch niet is. Mocht dit zo zijn dan krijgt u zo spoedig mogelijk bericht van ons en overleggen we even voor een passende oplossing.

 

Veelgestelde vragen

Ik wil dat mijn pakketje niet afgegeven kan worden bij de buren, is dat mogelijk?

Nee, dit kunnen we helaas niet garanderen.

 

Kan mijn pakket direct bezorgd worden op een afhaallocatie bij mij in de buurt?

Nee helaas, deze optie is er (nog) niet.

 

Kan ik mijn bestelling laten bezorgen op een postbus adres?

Ja hoor, dat is geen probleem. Echter, we raden je wel aan om bij meerdere zware artikelen een gewoon bezorgadres te gebruiken. Te grote, of artikelen zwaarder dan 12 kilo kunnen namelijk niet op een postbusadres bezorgd worden.

 

Ik vind mijn bestelling niet na zoeken op Track&trace code?

Het kan voorkomen dat je, na het klikken op de Track & Trace code, de volgende melding krijgt: ‘Er zijn geen zendingen aangetroffen voor deze combinatie’. Dit is de combinatie van de code en de postcode waar de bestelling afgeleverd moet worden. Deze melding kan veroorzaakt worden doordat PostNL de Track & Trace code nog niet heeft verwerkt. Je kunt de status van je bestelling in dat geval de volgende werkdag opvragen.

Heb je je bestelling drie dagen na verzending nog steeds niet ontvangen en zie je nog steeds deze melding? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Product toegevoegd aan wenslijstje
Product toegevoegd om te vergelijken

Fringed maakt gebruik van cookies.